Op dit moment wordt er hard gewerkt om het programma van 2021 af te ronden. Begin 2021 geven we je alvast een tipje van de sluier. Heb jij er al zin in?

Alvast in de stemming komen voor het allerleukste feest van het jaar? Kijk hier de Kasteelfeesten van 2018. In deze film is van bovenin de feesttent gefilmd. Zo zie je in razend tempo hoe vier dagen in een oogwenk voorbij gaan. Want laten we wel wezen: een geweldig feest is altijd te snel afgelopen!

Heb je er al zin in? Bestel dan snel online je tickets!

Woensdag 12 mei 2021

Dance @ the Castle hoort op de woensdagavond. Bekijk hier het uitgebreide overzicht. Een avond vol muziek, vette beats en dikke optredens. Geniet van:

Donderdag 13 mei 2021

De Foute Avond draait allemaal om guilty pleasures en super foute nummers. Lekker genieten en meezingen! Bekijk hier het hele programma. Vooralsnog is bekend dat aanwezig zijn:

Vrijdag 14 mei 2021

De Hollandse avond staat garant voor meezingers en gezelligheid! Overdag hebben we ons seniorenprogramma. Voor de vrijdagavond kun jij je vast verheugen op:

Zaterdag 15 mei 2021

Saturday Night Live is de uitsmijter van de Kasteelfeesten. De invulling voor het programma van zaterdag 15 mei is alvast ingevuld: de Dirty Daddies komen er weer aan!

Bekijk hieronder de aftermovie van 2017!
(bron: Wijchens Nieuws)