Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Dance@the Castle: POKE

Resinjo Wijngaarde werd geboren in Paramaribo, Suriname en verhuiste op zijn achttiende naar Nederland. Hij nam daarbij ook zijn muzikaliteit mee en begon al snel te rappen. Daarbij komt zijn beheersing van verschillende muzikale stijlen goed aan bod. Zijn doorbraak kwam met de hitsingle ‘Loco’ samen met Yung Felix en Dopebwoy, dat 32 weken in de Top-100 heeft gestaan. Maar je kent ‘m vast ook van de top 10 hits ‘Baby Momma’ en ‘Oeff’. POKE is een echt podiumbeest. Met zijn energieke optredens treed hij op door heel het land. In Suriname en de Nederlandse Antillen is hij echt een superster met grote uitverkochte shows met duizenden bezoekers. POKE zet een show neer die je niet snel zult vergeten!

Ga hier naar het complete programma of direct naar de kaartverkoop.


Sponsor CineFox BV
Sponsor Schiks Bouw
Sponsor jacobsmeubels
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)