Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

22 mei: Seniorenmiddag

Seniorenmiddag

De vrijdagmiddag is een speciale middag bij de Kasteelfeesten. Traditiegetrouw organiseren we de gratis toegankelijke seniorenmiddag!

Dit jaar met een heel bijzondere gast. Niemand minder dan Corry Konings zal in onze feesttent optreden. In haar lange carrière heeft Corry meer dan 270 nummers op haar naam staan. Wie kan er niet meezingen met de hits: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Mooi was die tijd’, ‘Rozen die bloeien’ of ‘Huilen is voor jou te laat’?

Dit jaar is ook – op veler verzoek – Daymian van Os van de partij. Daymian is 11 en is van kleins af aan al bezig met muziek en zingen. Hij heeft al twee jaar meegedaan met de Volkszanger Junior-competitie, die hij in 2019 won. Laat je hart smelten bij de stem van dit aanstormend talent!

Naast het optreden van Corry Konings en Daymian van Os kunnen we deze middag ook genieten van een optreden van het welbekende Wijchense seniorenorkest de Huttenkamp, met muzikale vrouwen en mannen dat met veel plezier muziek maakt.

Van 13:00 uur tot 17:00 uur | Gratis entree
Poort bij de voormalige Bristol is open voor rolstoelgangers


Sponsor Weidmann Electrical Technology B.V.
Sponsor Straten Hijs & Transport
Sponsor in2primetime
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)