Route Kasteelfeesten Wijchen

Bestel e-tickets

Auto

Navigeeradres:
Kasteellaan 11, 6602 HR Wijchen

Parkeren:
U kunt uw auto gratis parkeren in Wijchen.
De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn te vinden aan de Kasteellaan 22.
Grotere parkeergelegenheden op loopafstand:
– Europaplein 121 (3 min. (270 m))
– Herenstraat 40 (5 min. (400 m))
– Aambeeld 30 (6 min. (500 m))
– Bronckhorstlaan 6 (6 min. (500 m))
– Oude Klapstraat 3 (7 min. (550 m))
Klik hier voor de kaart parkeren centrum Wijchen

Parkeren Kasteelfeesten Wijchen

VANUIT ‘s-HERTOGENBOSCH (A50)
Komende vanuit de richting ’s Hertogenbosch neem je op de A50 afslag Wijchen (A326) en direct daarna afslag Bergharen/Wijchen/Niftrik. Hierna sla je linksaf richting Wijchen. Vervolgens rij je Wijchen binnen. Ga dan bij de T-splitsing rechts en vervolgens direct over de spoorlijn weer links. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna neem je op de eerste rotonde (voor het station) de 1e afslag. Na de brandweerkazerne vind je rechts de Kasteellaan.

VANUIT APELDOORN/ARNHEM (A50)
Komende vanuit de richting Apeldoorn/Arnhem neem je op de A50 afslag Wijchen (A326) en direct daarna afslag Bergharen/Wijchen/Niftrik. Hierna sla je linksaf richting Wijchen. Vervolgens rij je Wijchen binnen. Ga dan bij de T-splitsing rechts en vervolgens direct over de spoorlijn weer links. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna neemt u op de eerste rotonde (voor het station) de 1e afslag. Na de brandweerkazerne vind je rechts de Kasteellaan.

VANUIT TIEL/ROTTERDAM (A15)
Komende vanuit de richting Tiel/Rotterdam neem je op de A15 de afslag A50 richting ’s Hertogenbosch. Neem op de A50 afslag Wijchen (A326) en direct daarna afslag Bergharen/Wijchen/Niftrik. Hierna sla je linksaf richting Wijchen. Vervolgens rij je Wijchen binnen. Ga dan bij de T-splitsing rechts en vervolgens direct over de spoorlijn weer links. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna neem je op de eerste rotonde (voor het station) de 1e afslag. Na de brandweerkazerne vind je rechts de Kasteellaan.

VANUIT VENLO (A73)
Komende vanuit de richting Venlo neem je op de A73 afslag 2, Nijmegen Dukenburg. Vervolgens sla je linksaf (A326) richting Wijchen. Ga rechtdoor op de rontonde. Neem de afslag Wijchen/Beuningen. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het einde van de weg rechtsaf slaan en vervolgens op de rotonde de 3e afslag richting centrum. Bij de verkeerslichten het spoor over en rechtsaf slaan. Daarna neem je op de eerste rotonde (voor het station) de 3e afslag. Na de brandweerkazerne vind je rechts de Kasteellaan.

Trein

Het treinstation van Wijchen is op 10 minuten loopafstand van de kasteeltuin, de plaats waar het evenement zich afspeelt. Loop vanaf het station langs de molen richting brandweerkazerne. Ga daarna rechts de Kasteellaan in om vervolgens door de kasteelpoort het feestterrein te betreden. Vanuit ’s Hertogenbosch en Nijmegen rijden diverse treinen naar Wijchen. Kijk voor de actuele reistijden op www.ns.nl