Programma zaterdag 12 mei Kasteelfeesten Wijchen

Programma zaterdag 12 mei: Saturday Night Live!

Vanaf 20:00 uur | Bestel je tickets direct via onderstaande knop!
[add_to_cart id=”2363″ show_price=”true” style=”border:none;”]

Xander de Buisonjé met live-band
Xander leerden we kennen als frontman van Volumia!. Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Bijna 15 jaar later is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland!

Nielson met live-band
Praten we over geheel eigentijdse nederpop, dan praten we over Nielson! Hij blaast je omver met monsterhits als ‘‘Beauty & The Brains’ en ‘Sexy als ik dans’!

Wolter Kroes met live-band
Hij is erbij en dat is prima! Sterker nog, iedereen gaat waanzinnig uit z’n dak wanneer Wolter Kroes op het podium verschijnt. je kunt echt niet stil blijven staan bij de nummers van deze passievolle zanger!

SESSION Live
Zin in een geweldig feest? Dan ben je bij Coverband SESSION aan het juiste adres. De ervaren muzikanten van SESSION brengen hits van nu, classics, Nederlandstalige nummers, rock, dance en nog veel meer!

DJ Ronnie
Een feest is geen feest als onze eigen Wijchense DJ Ronnie niet is geweest! Ronnie staat al sinds jaar en dag op het podium van de Kasteelfeesten om de zaal helemaal plat te krijgen.

Bestel direct je tickets en consumptiemunten voor deze te gekke avond (dan hoef je bij de muntenbalie niet in de rij te staan, handig)!

Bestel munten


Wij hanteren geen minimumleeftijd. Wel gelden er regels met betrekking tot leeftijd.

 

Ochtendprogramma: vanaf 10:00 uur gratis kinderochtend met optredens van Buurman en Buurman, in samenwerking met Kinderopvang De Eerste Stap en Yoast.
Wie aan Buurman & Buurman denkt, denkt aan de kreet ‘A je to!’. De (on)handige klussers komen een bezoek brengen aan de Kasteelfeesten. Kom dus langs om de buurmannen te ontmoeten!