Van 4 t/m 7 mei vindt het leukste evenement van Wijchen weer plaats: de Kasteelfeesten. De organisatie heeft ook dit jaar weer een scala aan populaire artiesten weten te regelen. De online kaartverkoop is inmiddels gestart op www.kfwijchen.nl.

Programmering
Woensdagavond 4 mei barsten de feesten los met Dance @ the Castle: een jeugdavond met optredens van de Nederlands-Poolse rapper Mr. Polska, de populaire DJ’s Dyna, Indyana en onze eigen Wijchense DJ Mark Reijnen. MC May zorgt dat de sfeer erin blijft.

Op donderdagmiddag kunnen cultuurliefhebbers genieten van een leuke mystery-act. De Hollandse avond op de donderdag wordt ouderwets gezellig met René Schuurmans, Jannes, feestband Session en DJ Koen.

Vrijdagmiddag komt Imca Marina zingen tijdens de jaarlijkse seniorenmiddag. Ook het Huttenkamporkest zal deze middag wederom zijn mooiste repertoire ten gehore brengen. De vrijdag wordt afgesloten met de Foute Avond: Qmusic The Party met het Foute Uur, Dieter Koblenz en (happy) hardcore-held DJ Paul Elstak.

Op zaterdagochtend wordt als vanouds een kinderochtend georganiseerd door de Eerste Stap. Kinderen van alle leeftijden kunnen terecht voor een leuke, interactieve show van Robin (Hood) van Kraaij. Op zaterdagavond sluiten feest-DJ Ronnie en de Crazy Pianos de Kasteelfeesten swingend af.

Informatie en tickets
Via Facebook (www.facebook.com/kfwijchen), Twitter, Instagram én onze website (www.kfwijchen.nl) houden wij alle belangstellenden op de hoogte, en ook dit jaar worden er weer worden leuke winacties georganiseerd op social media. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.kfwijchen.nl en vanaf 1 maart ook bij de HEMA in Wijchen (uitsluitend pinnen).

Sponsoren
Zonder onze vrijwilligers en sponsoren zouden er geen Kasteelfeesten zijn. “Wij waarderen onze vrijwilligers en onze sponsoren enorm”, aldus het bestuur van Kasteelfeesten Wijchen. “Goed om te zien dat er zoveel lokale betrokkenheid is bij de feesten. Maar natuurlijk hebben wij onze sponsoren ook hard nodig om dit feest voort te zetten”. Sponsoren kunnen zich nog altijd aanmelden via sponsorzaken@kfwijchen.nl.

“Verder rest ons niets anders dan te zeggen dat er met man en macht wordt gewerkt om voor de Wijchense burgers weer een fantastisch evenement neer te zetten. Like, share en enjoy!” aldus de complete organisatie van de Kasteelfeesten.

——————————————————————————————————-

Koop direct je kaarten:

Woensdag 4 mei: Dance @ the Castle [add_to_cart id=”2361″ show_price=”true” style=”border:none;”]

Donderdag 5 mei: culturele middag en Hollandse avond [add_to_cart id=”2352″ style=”border:none;”]

Vrijdag 6 mei: seniorenmiddag en Foute avond [add_to_cart id=”2361″ style=”border:none;”]

Zaterdag 7 mei: kinderochtend en Spetterende finale [add_to_cart id=”2363″ style=”border:none;”]