Leeftijd

Bestel e-tickets

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe oud je moet zijnĀ om de feestavonden te mogen bezoeken. Zoals je misschien wel weet zijn de Kasteelfeesten Wijchen bedoeld voor een breed publiek, van jong tot oud. Dat betekent dat de toegang tot de feestavonden niet aan leeftijd gebonden is.

De Stichting Kasteelfeesten Wijchen raadt echter af jonge kinderen mee te nemen naar de optredens van artiesten, omdat de organisatie het terrein bij de podia niet geschikt acht voor jonge kinderen, vanwege onder meer het geluidsniveau en de grote hoeveelheid mensen. Kinderen jonger dan 12 jaar worden alleen toegelaten tot het terrein onder begeleiding van een volwassene. Jonge kinderen kunnen terecht op de specialeĀ kinderochtend van de Kasteelfeesten Wijchen.

Uiteraard hanteren wij ook (wettelijke) regels met betrekking tot de leeftijd van de bezoekers. Zo wordt er geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

Identificatieplicht

Met name op de woensdagavond hanteren wij 100% leeftijd identificatieplicht. Kinderen vanaf 12 jaar mogen alleen naar binnen, mits ze in het bezit zijn van geldige legitimatie. Heb je die nog niet (wettelijk gezien ben je pas verplicht om een legitimatie te hebben vanaf 14 jaar), dan krijg je enkel toegang onder begeleiding van een volwassene of wanneer het vooraf schriftelijk met ons is afgestemd.

De volledige lijst met huisregels vind je hier.