Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Zaterdag 1 juni – Saturday Night Live

Kinderochtend

Ook dit jaar zijn we druk bezig met het organiseren van een gratis kinderochtend met leuke optredens en gasten, speciaal gericht op kinderen. We zijn nog druk bezig met het tekenen van alle contracten en het samenstellen van een geweldig programma. Zodra alle details bekend zijn, lees je ze hier!

Van 10:00 uur tot 12:00 uur | Gratis entree

Zaterdagavond – Saturday Night Live

De zaterdagavond is gemaakt om helemaal uit je dak te gaan. Dat gaat zeker lukken bij de Kasteelfeesten Wijchen – we hebben een paar top-acts voor je in petto!

The Dirty Daddies

Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert. Laat je overweldigen door deze 7 ras-artiesten!

Gebroeders Rossig

Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen een feest-act waar je ‘u’ tegen zegt. Deze zingende eeneiige vierling niet meer weg te denken uit het landelijke feestcircuit en mag dan ook echt niet ontbreken op deze spetterende zaterdagavond. Kom meefeesten!

Gerard Ekdom

Een grootheid op de radio, die ook in een feesttent perfect op zijn plek is. Gerard Ekdom is een dj die de muziekwereld op zijn duimpje kent en helemaal naar zijn hand zet om een geweldig spektakel neer te zetten. Een echte must-hear!

Heb jij er al zin in? Boek hier je tickets:

15.00In winkelmand

Hier vind je het programma van de Kasteelfeesten Wijchen.


Sponsor Van Eldijk Horeca en Maaltijdservice
Sponsor Dasta
Sponsor SOLLOUNGE
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)