Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Uit je plaat met Jonna Fraser


Jonna Fraser breng Surinaamse roots naar de kasteeltuin! Dit wordt vet!

Jonathan ‘Jonna Fraser’ Grando is geboren en getogen in Zaandam Zuid. Op zijn twaalfde maakt Jonna Fraser kennis met hiphop, het genre dat hem
direct in zijn greep heeft. Door zijn brede muzikale opvoeding laat de goedlachse rapper zich duidelijk beïnvloeden door soul muziek en hiphop uit de jaren’90. Deze  brede muzieksmaak en zijn  aparte stemgeluid maken hem nu al tot een van Nederlands meest veelzijdige hiphopartiesten.

Debuut

Eind 2014 brengt Jonna Franser zijn debuut EP ‘Maatje 45’ uit. De free download wordt goed ontvangen binnen de Nederlandse hiphopwereld.
In februari van 2015 vertrekt Jonna met een delegatie jonge rappers en producers naar Schiermonnikoog om muziek te maken. Dit leidt tot het album ‘New Wave’, dat tijdens het optreden op Lowlands met de gouden status wordt bekroond. De single ‘Hoog/Laag’ waar Jonna Fraser op mee doet ontvangt bovendien de platina status. Inmiddels is het album platina en hebben twee andere singles met Jonna Frasers de gouden status bereikt.

Getekend

In september 2015 wordt bekendgemaakt dat Jonna Fraser is getekend bij Noah’s Ark. Dit wordt gevierd met de release van de videoclip ‘Hoop Ellende’ met labelgenoot Hef, afkomstig van Jonna Fraser zijn ‘Alle Tijd’ EP die hij in november 2015 uitbrengt op Noah’s Ark. Met videoclip releases van ‘Simpel’ en ‘Ik Zag Je Staan’ met Ronnie Flex en Idaly gooit Jonna hoge ogen en claimt daarmee een plek in de Topdown Tour van Lil Kleine.

Prijzen
Eind april 2016 luidt de Zaandammer zijn nieuwe EP in met de release van de single en videoclip van ‘Do Or Die’ met Broederliefde. Tijdens de releaseparty van zijn ‘Goed Teken’ EP in Melkweg Amsterdam ontvangt Jonna een gouden plaat voor de single ‘Ik Zag Je Staan’ met Ronnie Flex en Idaly. Zes weken na het uitbrengen van ‘Do or Die’ ontvangt Jonna live bij Giel Beelen een platina award voor zijn single met Broederliefde. Dat is een goed teken. Vervolgsingles ‘Motion’ en ‘Ik Kan Je Niet Laten’ worden in samenwerking met FunX op dezelfde dag uitgebracht in combinatie met videoclip.

In de aanloop naar zijn 4e EP verscheen in 3e week van september de video van de track ‘5 Shows’. Op 14 oktober 2016 verschijnt zijn nieuwe EP genaamd ‘Blessed’ onder Noah’s Ark.

Ook zin om al die knettergoede tracks van Jonna te horen? Kom dan naar de Kasteelfeesten Wijchen op 24 mei! Bestel snel je kaarten!


Sponsor M&M Containerservice
Sponsor lets-work
Sponsor AVM
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)