Kasteelfeesten Wijchen 2021 gaan niet door

Wij hebben lang gewacht en stiekem gehoopt, maar de veiligheidsregio Gelderland/Wijchen ziet voor nu geen ruimte voor grotere evenementen. Dat betekent helaas dat de tent van de Wijchense Kasteelfeesten dit jaar niet wordt opgebouwd.

Het is het tweede jaar op rij dat wij de 37e editie van dit mooie muziekevenement niet door kunnen laten gaan. Dat is een enorme teleurstelling, maar de gezondheid en veiligheid voor jou als feestganger, de artiesten en alle organisatieleden en vrijwilligers stellen wij hierbij met stip op nummer 1.

We hopen dat de situatie snel voorbij is en dat we, zodra het weer kan, kunnen starten met het organiseren, plannen en regelen van alles wat er bij dit evenement komt kijken.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om een fantastische 37e editie van de Kasteelfeesten Wijchen neer te gaan zetten.


Sponsor Rabobank Rijk van Nijmegen
Sponsor Welling bouw
Sponsor Yoast
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)