Programma woensdag 24 mei

 

Programma woensdag 24 mei: Dance @ The Castle

Vanaf 20:00 uur | Bestel je tickets direct via onderstaande knop!

7.50 In winkelmand

 

test_woensdag2 The Partysquad Kasteelfeesten Wijchen The Partysquad
Dit mag je niet missen! Deze heren hebben de afgelopen jaren hit na hit gescoord. ‘Helemaal Naar De Klote’ zal inslaan als een bom! #PantsDown!
Jonna Fraser Kasteelfeesten Wijchen Jonna Fraser
De ongekend populaire Jonna Fraser brengt Surinaamse roots naar de Kasteeltuin! Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheidt hij zich van de rest. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster-rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna ken je van de hits ‘Do Or Die’ en ‘Ik Kom Bij Je’.
DJ Indyana Kasteelfeesten Wijchen DJ Indyana
Als er iemand niet mag ontbreken op de dance-avond van de Kasteelfeesten Wijchen, dan is het DJ Indyana. Met zijn dikke beats en vette mixes weet hij iedereen he-le-maal los te krijgen. Moet je meemaken!
DJ Mark Kasteelfeesten Wijchen DJ Mark
De Kasteelfeesten Wijchen zouden de Kasteelfeesten Wijchen niet zijn als we geen DJ van eigen bodem hebben op deze vette dance-avond. Daarom bouwt onze ‘eigen’ Wijchense DJ Mark ook dit jaar een feestje voor jullie.
DJ LAVA Kasteelfeesten Wijchen DJ LAVA
Met muzikale duo LAVA bestaat uit Lapideas and Valido. Ze staan bekend om hun unieke mix tussen sexy dancehall en moombathon vibes en hun ‘high energetic trap sound’. Dat wordt feesten!
Mc May Kasteelfeesten Wijchen Hosted by Mc May
Who keeps the party going? Juist, Mc May! Deze energieke Mc is overal: on stage, in het publiek en hij creëert samen met jou een avond om nooit te vergeten. Zorg dat je dit niet mist!

 

Wij hanteren geen minimumleeftijd. Wel gelden er regels met betrekking tot leeftijd.


Sponsor Schook CV Inspectie en Service
Sponsor DP autoverhuur
Sponsor Bijmans Assurantiën