Programma woensdag 9 mei Kasteelfeesten Wijchen

Programma woensdag 9 mei: Dance @ The Castle
Thema: Urban

Vanaf 20:00 uur | Bestel je tickets direct via onderstaande knop!
[add_to_cart id=”2187″ show_price=”true” style=”border:none;”]

Jebroer
Deze immens populaire rapper brak in 2012 door met ‘Nooit meer slapen’ van Yellow Claw en steeg afgelopen jaar tot ongekende hoogte door het nummer ‘Kind van de Duivel’. Moet je gezien hebben!

Aziz Wrijving
Zin in een extreem dansbare, Caribische sound met uitdagende teksten? Aziz Wrijving is je man! In 2017 bracht hij zijn hit ‘Sa Ye Du So’ uit, van zijn EP ‘Soso Yu’. Dans mee op zijn broeierige muziek!

Bizzey
Bij de songs van rapper/songwriter Bizzey is het onmogelijk om stil te blijven staan. Zijn aanstekelijke muziek laat zich niet in een hokje plaatsen en dat maakt dat hij een unieke sound heeft!

Outsiders
Cem Araci (Outsiders) is een getalenteerde muziekliefhebber en dj. Hij is vooral beroemd geworden om zijn unieke en explosieve draaistijl waarin altijd een schok van adrenaline zit. Dit wil je meemaken!

LAVA
Het muzikale duo LAVA bestaat uit Lapideas and Valido. Ze staan bekend om hun unieke mix tussen sexy dancehall en moombathon vibes en hun ‘high energetic trap sound’. Dat wordt feesten!

Dj Mark
De Kasteelfeesten Wijchen zouden de Kasteelfeesten Wijchen niet zijn als we geen dj van eigen bodem hebben op deze vette dance-avond. Daarom bouwt onze ‘eigen’ Wijchense dj Mark ook dit jaar een feestje voor jullie.

Hosted by Mc May
Who keeps the party going? Juist, Mc May! Deze energieke Mc is overal: on stage, in het publiek en hij creëert samen met jou een avond om nooit te vergeten. Zorg dat je dit niet mist!

Bestel direct je tickets en consumptiemunten voor deze vette avond (dan hoef je bij de muntenbalie niet in de rij te staan, handig)!

Bestel munten


Wij hanteren geen minimumleeftijd. Wel gelden er regels met betrekking tot leeftijd.