Programma vrijdag 11 mei Kasteelfeesten Wijchen

Programma vrijdag 11 mei: Hollandse Avond

Vanaf 20:00 uur | Bestel je tickets direct via onderstaande knop!
[add_to_cart id=”2361″ show_price=”true” style=”border:none;”]

Tino Martin
Iedereen staat in de rij voor Tino Martin, maar wij hebben deze immens populaire zanger weten te strikken voor een fantastisch optreden. Zing mee met ‘Later als ik groot ben’ en ‘Blijf bij mij’!

Grad Damen
Wie kent hem niet? Deze Bredase zanger is allang niet meer weg te denken uit de Nederlandse volksmuziek. Met zijn heerlijke nummers gooit hij de sfeer er al jarenlang in.

John de Bever
Jij krijg de lach niet van je gezicht wanneer je John op het podium ziet! Het wordt gegarandeerd feest met deze zingende ex-profvoetballer. Dit mag je niet missen!

John West
Je kent volkszanger John West ken je van hits als ‘Jouw blik’ en ‘Wit Zwart’.┬áJohn West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Aanrader!

Ronn A’dam
Ronn A’dam is een geweldige aanvulling op onze Hollandse Avond! Deze Amsterdammer uit Wijchen legt zijn ziel en zaligheid in de muziek en dat hoor je terug in zijn warme stem.

Radio NL drive-in-show
De lekkerste Hollandse knallers hoor je natuurlijk op Radio NL! Tijdens de Hollandse Avond van de Kasteelfeesten Wijchen zal Radio NL je verblijden met de allerbeste Nederlandstalige hits.

Middagprogramma (vanaf 14:00 uur): seniorenmiddag met Jan Keizer en Anny Schilder. Noem de namen Jan Keizer en Anny Schilder en miljoenen mensen binnen en buiten Nederland zullen reageren met drie letters: BZN. Dat is niet vreemd. Als boegbeelden van BZN maakten ze tussen 1976 en 1984 furore en scoorden een onafzienbare reeks hits.
Na het enorme succes van onze seniorenmiddag vorig jaar hebben we Jan en Anny weer gevraagd om naar Wijchen te komen en we kregen een volmondig ‘Ja’! Zing mee en geniet.
Ook het Huttenkamporkest zal deze middag wederom zijn mooiste repertoire ten gehore brengen.

Bestel direct je tickets en consumptiemunten voor deze gezellige avond (dan hoef je bij de muntenbalie niet in de rij te staan, handig)!

Bestel munten


Wij hanteren geen minimumleeftijd. Wel gelden er regels met betrekking tot leeftijd.