Annulering Kasteelfeesten Wijchen 2020

36 jaar lang is het een traditie geweest om met Hemelvaartsdag een geweldig festival op poten te zetten, met het Kasteel Wijchen als fantastische achtergrond. Maandenlang is een team aan vrijwilligers bezig met het plannen, organiseren en regelen van alle aspecten die te maken hebben met het feest, van vergunningen tot artiesten, van het onderhoud van materialen tot het maken van de planning voor de geluidsinstallatie, het regelen van de EHBO, het maken van posters en kranten, het bijhouden van de website en nog veel meer.

Al vanaf de zomer leeft een vaste kern toe naar de Kasteelfeesten, waarbij we vanaf januari merken dat ook jullie, de Wijchenaren, lustig kaarten gaan bestellen om niets van het feest der feesten te hoeven missen. Vanaf dat moment werden ook de geboekte artiesten kenbaar gemaakt, lieten we de thema’s van de verschillende avonden weten en merkten we dat het enthousiasme nog hoger was dan anders.

Dit jaar, in het epische 2020, wordt er jammer genoeg roet in het eten gegooid door een hardnekkig virus. Corona heeft de hele wereld in zijn ban, waarbij door overheidswege strenge maatregelen worden getroffen om het virus in de kiem te smoren. 

Onze 37e editie van de Kasteelfeesten moet helaas een jaartje op zich laten wachten. We zijn overgeleverd aan een situatie die te onwerkelijk voor woorden is, daarbij moet iedereen een steentje bijdragen en extra maatregelen treffen – waarbij je soms iets moet laten waar je je heel erg op verheugd had. Voor de veiligheid van iedereen moeten we dit jaar de Kasteelfeesten annuleren. De gezondheid van jullie, onze bezoekers, is onze topprioriteit!

We hopen dat deze situatie snel voorbij is. Wij staan in ieder geval klaar om de organisatie weer op te pakken voor een spetterende 37e editie!

We willen alle sponsoren en iedereen die een bijdrage heeft geleverd heel hartelijk danken. Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun en hulp rekenen. De volgende editie staat in ieder geval gepland van 12 tot en met 15 mei 2021!

Heb je al kaarten gekocht?

Dan krijg je jouw geld natuurlijk terug. Online gekochte kaarten worden automatisch teruggeboekt. Heb je een kaartje gekocht bij HEMA Wijchen? Maak dan een foto van het gekochte kaartje en stuur deze in een mail naar refund@kfwijchen.nl en vermeld je naam en je rekeningnummer (IBAN). Het bedrag wordt vervolgens naar je overgemaakt.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

De Kasteelfeesten Wijchen


Sponsor Rabobank Rijk van Nijmegen
Sponsor HG Woonidee
Sponsor Schiks Bouw
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)