Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Secretaris gezocht!

Als je aan evenementen in Wijchen denkt, zullen de Kasteelfeesten Wijchen zeker voorbij komen. We hebben inmiddels 36 edities van dit jaarlijkse evenement op touw gezet en zijn nog altijd bezig om verder te ontwikkelen en te groeien. Met een groot team aan enthousiaste vrijwilligers zijn we vanuit de stichting ieder jaar weer bezig om er een groots spektakel van te maken. Alle aspecten van het feest moet tot in de puntjes geregeld zijn, van de feesttent tot de bar, van de artiesten tot sponsoren en promotie op social media, posters en onze website. Al deze taken moeten gecoördineerd worden op een centraal punt: het bestuur. In feite is het bestuur de lijm van de hele organisatie: de bestuursleden zijn niet alleen verantwoordelijk voor de volledige organisatie, maar ook voor de afzonderlijke leden en de samenwerking tussen iedereen. Daarnaast vormt het bestuur het gezicht van de Kasteelfeesten. Komt er een interview vanuit de krant of een bericht? Dan ben jij één van de uitverkorenen!

De uitdaging

Als secretaris van de Kasteelfeesten Wijchen zit je in het bestuur van de organisatie. Binnen het bestuur houd je je vooral bezig met administratieve en organisatorische taken die betrekking hebben tot het bestuur zelf. Daarnaast zul je de verantwoordelijkheid hebben over het bewaken van de statuten, het huisregelement en alle regels en beslissingen die het bestuur maakt. Een ander heel belangrijk onderdeel van de vacature is je bijdrage tijdens de (bestuurs)vergaderingen. We verwachten goede en opbouwende input, die een positieve bijdrage vormen aan ons jaarlijkse evenement. Kansen en mogelijkheden moeten we altijd aangrijpen, zonder onze kern los te laten. Met al die voorbereidingen werken we toe aan vier geweldige middagen en avonden. Tijdens de Kasteelfeesten Wijchen ben je ook aanwezig en is iedereen van het bestuur bezig met de operationele zaken die tijdens de middag of avond voorbij komen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor een goed verloop van de avond, maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Ben jij deze kritische duizendpoot die nauwkeurig werkt, met vernieuwende ideeën komt en besluitvaardig optreed?

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor het opstellen en uitvoeren van het stichtingsbeleid;
 • Opstellen vergaderrooster en agenda, actiepunten beheren;
 • Aanwezigheid bij (bestuurs)vergaderingen en hier een positieve bijdrage leveren;
 • Bewaken van de Statuten, het Huisreglement en de besluiten van het bestuur en alle andere regels en bepalingen;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de onderhandeling, totstandkoming van afspraken en ondertekenen van contracten;
 • Alle inkomende post en e-mails verzorgen;
 • Bijhouden en implementeren van nieuwe ontwikkelingen;
 • Aanspreekpunt voor de voorzitter van de PR- en Communicatie commissie  

Wie ben jij?

 • Jij omschrijft jezelf als een creatieve out-of-the-box denker met veel inlevend vermogen en een sterk ontwikkelde natuurlijke overtuigingskracht.
 • Je bent een stevige en vasthoudende persoonlijkheid, die in staat is structuur aan te brengen in de organisatie. Vanuit je positieve grondhouding weet je andere mensen te motiveren en mee te nemen in de veranderingen die nodig zijn om verbeterslagen te realiseren.
 • Je beschikt over de kwaliteiten om een team aan te sturen, maar je bent er ook niet vies van om zelf mee te werken.
 • Je bent beschikbaar om aanwezig te zijn bij de vergaderingen, die gemiddeld om de drie weken gehouden worden. Daarnaast ben je tijdens de Kasteelfeesten Wijchen beschikbaar.

Wat krijg jij er voor terug?

Een uitdagende vrijwilligersbaan, met veel mogelijkheden om je stem te laten gelden en je organisatorische skills in te zetten. We zijn een heel open en informele organisatie met korte lijnen. Ondernemerschap, eigenaarschap en samenwerken zijn je op het lijf geschreven. Dat klinkt als een flinke kluif, maar het zijn niet alleen maar verplichtingen – er is ook zeker ruimte voor plezier. Tijdens de feesten zijn er genoeg momenten om te genieten. Na iedere avond heffen we met elkaar het glas en kijken we terug op een geweldige feestavond.

Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie. Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@kfwijchen.nl. 


Sponsor Expert Wijchen
Sponsor Schiks Bouw
Sponsor AutoService Meeg
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)