Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Zaterdag 1 juni – Saturday Night Live

Kinderochtend

Ook dit jaar zijn we druk geweest met het organiseren van een gratis kinderochtend met leuke optredens en gasten, speciaal gericht op kinderen. En het is weer gelukt. We hebben een aantal leuke artiesten gevonden om de kinderen van Wijchen te vermaken!

DJ Bart is deze ochtend aanwezig om de hele tent te voorzien van een leuke muzikale vibe. Deze jonge Wijchense dj zal zorgen voor de nodige beats om je in beweging te krijgen!

Eerste Stap is aanwezig met een paar ervaren schminkers en organiseert leuke spelletjes voor jong en oud. Laat je bovendien verrassen door de kwaliteiten van een echte ballonkunstenaar of geniet van verse popcorn uit de popcornmachine. Ook is er een springkussen aanwezig.

Maar dat is nog niet alles: rond 10:30 uur zal er een echte Bobo minishow beginnen! In Bobo’s Speelboom Avontuur doen kinderen actief mee. Ze kiezen een vakje uit de speelboom en vervullen opdrachten onder leiding van de presentatrice. Bobo, Tjerk en Krabbel helpen de kinderen mee, maar doen zelf ook opdrachten.

Van 10:00 uur tot 12:00 uur | Gratis entree

Zaterdagavond – Saturday Night Live

De zaterdagavond is gemaakt om helemaal uit je dak te gaan. Dat gaat zeker lukken bij de Kasteelfeesten Wijchen – we hebben een paar top-acts voor je in petto!

The Dirty Daddies

Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert. Laat je overweldigen door deze 7 ras-artiesten!

Gebroeders Rossig

Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen een feest-act waar je ‘u’ tegen zegt. Deze zingende eeneiige vierling is niet meer weg te denken uit het landelijke feestcircuit en mag dan ook echt niet ontbreken op deze spetterende zaterdagavond. Kom meefeesten!

Gerard Ekdom

Een grootheid op de radio, die ook in een feesttent perfect op zijn plek is. Gerard Ekdom is een dj die de muziekwereld op zijn duimpje kent en helemaal naar zijn hand zet om een geweldig spektakel neer te zetten. Een echte must-hear!

DJ Koen

DJ Koen is de allround feest DJ uit Wijchen en zorgt dat elke gelegenheid één groot feest wordt! Niet alleen op feesten en partijen, hij draait zijn hand ook niet om voor een mooie tent als de onze of een sfeervol festival.

Heb jij er al zin in? Boek hier je tickets:

15.00In winkelmand

Hier vind je het programma van de Kasteelfeesten Wijchen.


Sponsor Cafetaria Lepoutre
Sponsor Kinderopvang De Eerste Stap
Sponsor Zaal 4
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)