Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Woensdag 29 mei – Dance@The Castle

Op de woensdagavond is het tijd om helemaal los te gaan in de Wijchense kasteeltuin! Dance@The Castle is een evenement dat je echt niet mag missen. Dit jaar hebben we een geweldige line-up met artiesten die weten hoe je een feest neerzet.

Frenna

Frenna heeft zijn plekje in de Nederlandse Urban industrie veroverd en behoort tot de toppers binnen dit genre. Hij is frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave. Daarnaast heeft Frenna samenwerkingen gehad met Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Zijn meest recente hit is ‘Verleden Tijd’, samen met Lil’ Kleine. In Wijchen laat hij zien dat hij ook als solo-artiest een vet optreden neerzet.

Esko

Helaas hebben we te horen gekregen dat Esko volgende week woensdag niet kan optreden, maar hij heeft een waardige vervanger gekregen: Josylvio!

Josylvio

Josylvio is een rapper van Egyptische/Nederlandse afkomst en heeft in een krappe twee jaar tijd verschillende gouden en platina platen gescoord. Je kent hem vast van ‘Le7nesh’ uit 2015, met Sevn Alias en Esko. Ook in het festival circuit maakt hij furore en heeft hij inmiddels gestaan op WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Vestival en Summer Festival in Antwerpen… en op de Kasteelfeesten in Wijchen!

Snelle

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Je zou hem als een woordkunstenaar kunnen omschrijven. Zijn teksten zijn scherp en relativerend, zijn beats worden aangevuld met piano, gitaar en saxofoon en nemen je mee in het verhaal.

Outsiders

De jonge Hagenees Cem Araci, beter bekend als Outsiders, is een echt feestbeest. Zijn DJ-skills zijn door heel Europa bekend, vooral vanwege zijn mix van freestyle en hardstyle. Een gegarandeerde partyboost die je moet meemaken!

LAVA

Lekker los gaan op sexy dancehallbeats en moombathon vibes? Dat ben je bij het muzikale duo LAVA aan het juiste adres. Lapideas en Valido mixen verschillende exotische en sexy beats door elkaar en maken zo hun eigen ‘high energetic trap sound’. Dat wordt feesten!

DJ Mark en Oneandonly

Op deze avond is er speciaal aandacht voor de beginnende artiesten Rick van der Schaft, ook bekend als OneAndOnly en DJ Mark, die met hun optreden extra grooves de zaal in sturen.

Hosted by Mc May

Who keeps the party going? Juist, Mc May! Deze energieke gast is een feest om naar te kijken en te luisteren. Hij is niet alleen on stage maar verdwijnt regelmatig in het publiek om een onvergetelijke avond neer te zetten – samen met jou! Zorg dat je dit niet mist!

Daarnaast kun je genieten van een optreden van OneAndOnly en DJ Mark.

— Uitverkocht — er zijn geen kaarten bij de Hema of aan de kassa verkrijgbaar.

Hier vind je het programma van de Kasteelfeesten Wijchen.


Sponsor Planon BV
Sponsor Neptunus
Sponsor CineFox BV
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)