Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Vrijdag 31 mei – Hollandse Avond

Vrijdagavond is de Hollandse Avond bij de Kasteelfeesten Wijchen. Dein mee op de beste Nederlandse muziek, geniet van de gezelligheid en zing mee uit volle borst!

Seniorenmiddag

De vrijdagmiddag is een speciale middag bij de Kasteelfeesten. Traditiegetrouw organiseren we een seniorenmiddag, die gratis toegankelijk is!

Het einde is helaas in zicht, maar voor het derde jaar op rij komen ze voor de allerlaatste keer dan toch speciaal terug voor de senioren: Jan Keizer en Anny Schilder! We kunnen rekenen op hits als For Me Formidable, No Tomorrow en Take Me To Ibiza. Zing mee en geniet!

Naast het optreden van Jan en Anny kunnen we deze middag ook genieten van een optreden van het welbekende Wijchense seniorenorkest de Huttenkamp en De Vrolijke Nood, een enthousiast Wijchens koor met muzikale vrouwen en mannen dat met veel plezier smartlappen en levensliederen zingt van vroeger en nu.

Van 13:00 uur tot 17:00 uur | Gratis entree
Poort bij de Bristol is open voor rolstoelgangers

Hollandse Avond

Hosted by Radio NL

Voor de echte Hollandse hits luister je naar RadioNL! Tijdens de Kasteelfeesten Wijchen zie je ze live aan het werk tijdens een unieke drive-in show. Hier zal Radio NL je verblijden met de allerbeste Nederlandstalige hits.

Samantha Steenwijk

Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha ontzettend geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen mee te krijgen met Hollandse hits. Alleen al voor Samantha Steenwijk is deze avond het bezoek meer dan waard!

Ronn Amsterdam

De Wijchense Amsterdammer Ronn A’dam hoort natuurlijk bij de Hollandse Avond. Zijn warme stem zorgt voor een geweldige sound: dit is een volkszanger met de hoofdletter V!

John West

‘Nee ik rij niet… want ik wil drinken.’ De nieuwste hit van John laat zien dat je prioriteiten moet stellen: zoals meezingen met zijn nummers. Zijn unieke repertoire, dat je ook kent van hits als ‘Jouw Blik’ en ‘Wit Zwart’ brengen een duidelijke boodschap over. Topper!

Jannes

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. “Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten.”, aldus de zanger. Dat zal zeker lukken. Kom ook luisteren!

Bestel hier je kaarten!

15.00In winkelmand

Hier vind je het programma van de Kasteelfeesten Wijchen.


Sponsor Famous Music Entertainment
Sponsor Abiom
Sponsor CineFox BV
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)