Kasteelfeesten Wijchen kaarten bestellen

Donderdag 30 mei – Foute Party

Donderdagmiddag: musicalmiddag

Vanaf 13:00 uur kun je in onze feesttent terecht voor een muzikale theatermiddag voor jong en oud. Naast bekende of spraakmakende optredens door leerlingen van Hakoena en artiesten uit het vak kun je genieten van de minimusical Elfin, onder leiding van SHE Rocks. De musical Elfin gaat over een meisje die niet durft te slapen, omdat in het donker de enge wezens tevoorschijn komen. Maar Elfin krijgt hulp en tovert haar nachtmerries om tot mooie kleurrijke dromen.

Van 13:00 uur tot 16:00 uur
Gratis toegankelijk

Donderdag 30 mei – Foute Party

Het avondprogramma van de Kasteelfeesten Wijchen voor donderdag 30 mei 2019 staan in het teken van de Foute Party. Ga lekker los op de heerlijkste foute muziek!

Hosted by Q Music

Qmusic weet als geen ander hoe ze een feest moeten geven! 2 All-Round Qmusic the Party DJ’s van dit razend populaire radiostation nemen je mee door de vetste en foutste hits – met hen kan de avond niet meer stuk!

Q music foute uur

Ben jij ook zo iemand die het liefst met de meest foute nummers meezingt? Dan heb je vast iedere week Het Foute Uur opstaan van Qmusic. Met The Party van Qmusic gaat het dak er zeker af! Zing mee met al je guilty pleasures!

De Alpenzusjes

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller ‘Helemaal dol’. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Laat je helemaal gaan, zet een polonaise in en jump gezellig met de zusjes mee!

PartyfrieX

Handen omhoog voor de Brabantse feestgangers Tom en Bart: dat zijn de enige echte PartyfrieX! Met hun eigen feestnummers laten ze niemand stil staan. Je moet gewoon bewegen op hun party!

Snollebollekes

Eind maart stond hij nog in de Ziggo Dome, op 30 mei treedt Snollebollekes voor de tweede keer op in de kasteeltuin van Wijchen. Met zijn gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en zijn passie voor après-ski- en feestmuziek is dit een avond waar je bij moet zijn!

Deze avond is uitverkocht.

Hier vind je het programma van de Kasteelfeesten Wijchen.


Sponsor Aalbers badkamers
Sponsor Jumbo
Sponsor zaaldemarkies
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)