Foto’s & video donderdag 5 mei

Donderdag was een perfecte dag! In de middag verzorgde Gymnastiek- en Turnvereniging op verschillende tijdstippen een spetterende demo. De prachtig uitgevoerde oefeningen van de turnsters zijn uiteraard vastgelegd op foto.

In de avond ging het dak eraf tijdens de Hollandse avond van de Kasteelfeesten Wijchen. RenĂ© Schuurmans, Jannes, Coverband Session en DJ Koen zorgden ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en de handjes in de lucht. Bekijk de foto’s en beleef de sfeer opnieuw met de video van Regio 024!


Sponsor NedFinance
Sponsor Aalbers badkamers
Sponsor browniesanddownies
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)